Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kribkesroute 2013
 

 

Tweede editie Kribkesroute Liempde met 100 kerststallen

Vrijdag 13 december wordt tijdens de Kerstmarkt in Liempde het ‘startschot’ gegeven voor de tweede editie van de Kribkesroute – Liemt in het Licht. Vanaf deze dag staan de kerststallen voor de Kribkesroute in heel Liempde kant-en-klaar. Dit jaar zelfs 100 kribkes; bijna een verdubbeling van het aantal van de editie 2012. Ook is er dit jaar weer een folder gemaakt met een route langs de kerststallen. Deze is gratis verkrijgbaar op de kerstmarkt. De Kribkesroute is te lopen van 13 december 2013 tot en met 6 januari 2014.

Deze tweede editie van de Kribkesroute – Liemt in het Lichtkent maar liefst 100 kerststallen! Met dank aan initiatiefnemer Anton van de Ven en de vele Liempdenaren die hard gewerkt hebben aan de mooiste kerststallen. Vanwege het grote aantal kerststallen is dit jaar de route opgesplitst in twee verschillende routes. Route één is 6 km lang en route twee 5 km. Deze routes zijn aangegeven op de routefolder, die gratis verkrijgbaar is bij, VVV Boxtel en Bibliotheek Boxtel en Liempde. Ook is de folder te downloaden via de websites www.kribkesrouteliempde.nl en www.vvvliempde.nl.

Winterbelevenis
In combinatie met de vele lampjes van Liemt in het Licht is de Kribkesroute een ware winterbelevenis. De organisatie ontvangt dan ook graag ieders reactie via info@kribkesrouteliempde.nl of via www.facebook.com/kribkesroute. Uiteraard zijn foto’s ook zeer welkom. Ook is er een speciaal Kribkesroute-arrangement te boeken. Kijk hiervoor op www.vvvliempde.nl onder arrangementen/thema’s. Ook vinden er in de periode van de Kribkesroute – Liemt in het Licht diverse activiteiten plaats in Liempde. Een overzicht hiervan is opgenomen in de routefolder.
De routefolder van de Kribkesroute - Liemt in het Licht



 
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)