Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Brabantse Oldtimerdag Liempde
 

 

Oldtimers sierden de straten tijdens Brabantse Oldtimerdag Liempde

Nostalgische vereniging Terug in d’n Tèd organiseerde maandag 9 juni voor de 13e keer de jaarlijkse Brabantse Oldtimerdag in het centrum van Liempde. De al voor het 23e keer met succes georganiseerde ‘Keistampersrit Boxtel’ voor auto’s en motoren, was onderdeel van dit evenement. Op deze dag stond het centrum van Liemt vol met oldtimers, motoren, klassieke bromfietsen, solexen en tractoren. Deze voertuigen waren gedurende de hele dag te bewonderen.

Voor de deelnemers aan dit prachtige evenement waren er fraaie toertochten uitgezet. Een deskundige jury beoordeelt welke deelnemers de mooiste voertuigen hadden. Voor de jeugd staat er een prachtige nostalgische zweefmolen en draaimolen opgesteld. Om de sfeer te verhogen werd er ook nostalgische muziek ten gehoor gebracht. Ondanks dat een zware onweersbui rond 13.00 uur over Liempde trok werd de 23e Brabantse Oldtimerdag wederom een succes met veel bezoekers.

Meer algemeen nieuws >>>>


09-06-2014
 
 
Brabantse Oldtimerdag Liempde
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

09-06-2014
 
 
Brabantse Oldtimerdag Liempde
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Video Pil Bartuzi

Video Nico van Hellemondt

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)