Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Beleef de natuur in Natuurmuseum Brabant
 

 

Beleef de natuur in Natuurmuseum Brabant

Op zondag 20 juli 2014 is alweer de tiende halte van Tour Het Groene Woud. De informatiestand van Het Groene Woud is de hele dag aanwezig in de sfeervolle tuin van Natuurmuseum Brabant in Tilburg. In het prachtige museum, midden in het centrum van Tilburg, kom je op een leuke manier alles te weten over dieren, planten en de natuur. Het museum is dan ook niet voor niets verkozen tot het beste kidsproof museum van Noord-Brabant.

Het is een uitje voor de hele familie en dus zeker een bezoek waard. Bovendien is het op 20 juli ook nog eens kermis in Tilburg. De grootste kermis van de Benelux!
In Natuurmuseum Brabant vind je prachtig opgezette dieren, fossielen, planten en insecten. Zowel kinderen als volwassenen kijken hier hun ogen uit! Ga op onderzoek door de natuur in de OO-zone, waan je in het leven van de Dinosaurus in de Dino-Doezaal of kom alles te weten over het Brabantse Landschap bij de tentoonstelling ‘Brabant in de ban van buiten’. Er is van alles te beleven en te ontdekken. Een museum waar je echt geweest moet zijn! Op zondag 20 juli kunnen de bezoekers hier ook nog eens terecht voor alle informatie over Nationaal Landschap Het Groene Woud. Bij de informatiestand van Het Groene Woud kom je alles te weten over het prachtige gebied. 
Tour Het Groene Woud

De informatiestand staat hier ter gelegenheid van Tour Het Groene Woud. De tour doet gedurende het hele jaar diverse evenementen aan en wordt georganiseerd ter ere van het vijftienjarig bestaan van Het Groene Woud. Een bezoek aan een evenement dat deel uit maakt van de tour is één stempel waard. Hiervoor zijn er speciale stempelkaarten ontwikkeld die je kunt krijgen bij de informatiestand van Het Groene Woud. Met de stempelkaart kun je sparen voor het unieke Het Groene Woud-gezelschapsspel. Bij twaalf stempels krijg je het spel gratis en zes stempels is goed voor 50% korting op het spel. Ben je benieuwd naar de evenementen van Tour Het Groene Woud? Kijk dan eens op www.hetgroenewoud.com/15-jaar-het-groene-woud/.

Auteur Desire van Laarhoven


11-07-2014
 
 
Beleef de natuur in Natuurmuseum Brabant
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)