Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het Groene Woud
 

 

Rondje Tilburg derde halte Tour Het Groene Woud

Op zondag 4 mei 2014 vindt de vierde editie van Rondje Tilburg plaats. Een sportevenement dat voor iedereen geschikt is: fitte hardlopers, genietende wandelaars, snelle of rustige fietsers, stoere mountainbikers, maar ook barefoot runners en bijvoorbeeld wheelers. Dit jaar is het Tilburgse Leijpark de thuisbasis van het sportfestival waaraan iedereen zonder uitzondering kan meedoen. Tevens vormt het ook de derde halte van Tour Het Groene Woud. De tour wordt georganiseerd ter ere van het vijftienjarig bestaan van Nationaal Landschap Het Groene Woud dat aan Tilburg grenst.

Geschikt voor alle sportliefhebbers

De organisatie van Rondje Tilburg is het grootste sportevenement in de regio Tilburg. Er zijn diverse routes uitgezet bestaande uit verschillende afstanden. Hierdoor is het evenement geschikt voor de geoefende en voor de recreatieve sporters. De start en de finish zijn beide in het Tilburgse Leijpark. Op 4 mei wordt deze locatie dé ontmoetingsplek voor de sportieve deelnemers en de vele bezoekers die komen kijken. Een sfeervolle locatie waar de sportieve verhalen, de mooie ervaringen, muziekoptredens en culinaire hoogstandjes bijeen komen. In het Leijpark vind je ook de springkussen en de informatiestand van Het Groene Woud. Hier ontvang je alle informatie over het prachtige Nationale Landschap en al het leuks dat er voor jong en oud te beleven is.

Tour Het Groene Woud

Rondje Tilburg is een van de evenementen die deel uitmaakt van Tour Het Groene Woud. De tour doet diverse evenementen aan die gedurende het jubileumjaar 2014 in Het Groene Woud plaats vinden. Een bezoek aan een evenement dat deel uitmaakt van de tour is één stempel waard. Hiervoor zijn er speciale stempelkaarten ontwikkeld die je kunt krijgen bij de informatiestand in het Leijpark. Met de stempelkaart kun je sparen voor het unieke Het Groene Woud-gezelschapsspel. Bij twaalf stempels krijg je het spel gratis en zes stempels is goed voor 50% korting op het spel. Benieuwd naar de evenementen van Tour Het Groene Woud? Kijk dan eens op www.hetgroenewoud.com/15-jaar-het-groene-woud/.

 



04-05-2014
 
 
Derde halte Tour Het Groene Woud
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)