Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Speelfilm "Breekpunt"
 

 

Speelfilm "Breekpunt" in première

Op dinsdag 20 mei gaat in Jongerencentrum B-Town de onafhankelijke film "Breekpunt" in première. De film, volledig gefinancierd en geproduceerd door vrijwilligers en jongeren met een voorliefde voor film en alles daaromtrent, zal vanaf deze datum drie avonden worden vertoond.

"Breekpunt", geproduceerd door DreamingPictures (onder leiding van Patrick van den Heuvel), is een volledig onafhankelijk geproduceerde film. De film vertelt het verhaal van Thomas (gespeeld door Coen Diepenbroek), een hardwerkende, gelukkige jongeman die besluit zijn relatie met zijn vriendin naar het volgende niveau te tillen door haar ten huwelijk te vragen. Wanneer het bijna zover is, en hij met zijn vrienden zijn vrijgezellenfeest viert, merkt Thomas echter met een enorme schok dat zijn vriendin verdwenen is. De verantwoordelijke eist geld, veel geld. Echter blijkt al snel dat dit wellicht niet de enige reden is voor haar verdwijning.

De productie van "Breekpunt" is in handen van DreamingPictures, een bedrijf dat sinds 2008 meerdere kleine producties op haar naam heeft staan. In 2012 kwam het bedrijf met de productie Liefde, Serum en Apocalypse, haar eerste speelfilm. Ook deze productie is gefilmd, gespeeld en geproduceerd met behulp van een toegewijde groep vrijwilligers met kennis van zaken.

De première van "Breekpunt" start op 20, 21 en 22 mei om 20.00 uur en zal plaatsvinden in Jongerencentrum B-Town te Boxtel.

Meer informatie over de productie is terug te vinden op:
Website: www.dreamingpictures.nl
Facebook: www.facebook.com/breekpuntfilm
Trailer: www.youtube.com/watch?v=74LiFwMJVd8



20-05-2014
 
 
Speelfilm "Breekpunt"
 
 
 
 


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)