Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel zoekt nieuwe voorzitter
 

 

Laat jij je uitdagen?

Scouting Boxtel heeft nog plek voor Bestuursleden! Word jij onze nieuwe voorzitter? Of spreekt de functie van algemeen bestuurslid je aan? Zet je in voor het jeugdwerk van Boxtel en neem plaats in het bestuur van Scouting Boxtel.

Scouting Boxtel biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die Scouting Boxtel doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Maar ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf.

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Boxtel betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Janneke Greunsven, secretaris@scoutingboxtel.nl

Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby


09-04-2014
 
 
Scouting Boxtel zoekt nieuwe voorzitter
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)