Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts in de Ardennen
 

 

Scouts in de Ardennen

In de winter lekker warm binnen zitten achter de tv of computer? Niks voor echte scouts! Die zijn liever buiten actief bezig, ook in de winter. Daarom gingen de verkenners van Scouting Boxtel een weekend hiken in de Ardennen. Scouting Boxtel heeft twee groepen verkenners (jongens van 11 t/m 15 jaar oud). Weekenden en het zomerkamp zijn een belangrijk onderdeel van het programma. Jaarlijks staat een winterweekend op het programma. Dit jaar een hike weekend in de Ardennen speciaal voor de oudste verkenners, zodat het weekend nog net wat uitdagender kan dan normaal.

Tijdens het weekend stond een wandeltocht in de omgeving van La Roche-en-Ardenne in België op het programma. Een tocht van bijna 40 kilometer. Echte Ardense dorpen, bossen, weilanden en mooie uitzichten wisselden elkaar het hele weekend af.

Het was een pittige wandeling voor de mannen. De hele dag bergop en af, met een rugzak met daarin de eigen spullen voor het hele weekend. De pasta die ’s avands op tafel stond ging er dan ook goed in, voor iedereen de tent inging voor een welverdiende nachtrust.

Voor veel verkenners was dit de eerste keer dat ze zo’n uitdagende tocht maakten. Je hoeft niet heel ver weg te gaan om je grenzen te verleggen!28-01-2014
 
 
Scouts in de Ardennen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)