Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouts uit Boxtel gaan ook tijdens Pasen op pad

Tijdens Pasen worden er meer dan 60 kampen georganiseerd door Scouting Nederland. Verspreid door heel Nederland gaan duizenden Scouts naar een zelfgekozen kamp. Ook een aantal Scouts uit Boxtel zijn met Pasen op kamp gegaan. Voor alle Scouts die geen genoeg kunnen krijgen van de activiteiten die het hele jaar met de eigen groep, worden er met Pasen kampen georganiseerd met  veel verschillende activiteiten: kampvuurkamp, theaterkamp, primitief kamperen, koken, sterrenkijken, paardrijden, het is allemaal mogelijk. Ongeveer 15 scouts uit Boxtel kozen uit de verschillende activiteiten voor het kamp dat hen het meeste aansprak. Een leidingteam ging op speurtocht langs alle verschillende kamplocaties.

Ghana Express
De vier vriendinnen Madieke, Puck, Mirthe en Michelle kozen voor het “Ghana Express” kamp. Dit kamp stond volledig in het teken van de partnership die Scouting Nederland heeft met de landelijke Scoutingorganistatie in Ghana. Tijdens het weekend leerden de meiden over de Ghaanse cultuur en eten, gingen ze vlotvaren en tokkelen en hebben ze zelf armbandjes geknoopt.
De meiden hadden een onvergetelijk weekend en hebben veel nieuwe vrienden gemaakt. Michelle zegt over dit weekend: “Wij vonden de Ghana Exrpess super leuk! Wij gingen niet veel doen met Pasen met onze familie dus wij dachten, laten we gezellig met zijn vieren op kamp gaan. Dat gaan we volgend jaar zeker weer doen! “

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen


27-04-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)