Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het Groene Woud
 

 

Sportief in Den Dungen en culinair genieten in Best

In 2014 bestaat Het Groene Woud vijftien jaar en om dit te vieren is Tour Het Groene Woud uitgestippeld. In heel 2014 brengt Het Groene Woud bijzondere evenementen onder de aandacht, om zo bezoekers te laten zien hoe mooi en bijzonder het gebied is. Inmiddels zijn we alweer bij de elfde en twaalfde halte aangekomen. Op zaterdag 30 augustus haken we aan bij het NK Toerfietsen in Den Dungen en op zondag 31 augustus bij het Bourgondische evenement Best Lekker. Een bezoek aan een evenement dat deel uit maakt van de tour is één stempel waard. Zo kun je meesparen voor Het Groene Woud-gezelschapsspel.

Op zaterdag 30 augustus staat de promotiestand van Het Groene Woud de hele dag bij het NK Toerfietsen in Den Dungen. Bij de promotiestand krijg je alle informatie over het prachtige gebied en al het leuks dat er voor jong en oud te beleven is. De promotiestand kun je vinden bij de start en de finish van het evenement in het centrum van Den Dungen bij horecagelegenheid Boer Goossens. Daar worden zo’n 1.000 fietsers verwacht die in clubteams, bedrijventeams of individueel vanaf 9.00 uur gaan starten. Het Nederlands Kampioenschap Toerfietsen is geen snelheidswedstrijd maar een regelmatigheidsrit. Vooraf moeten deelnemers bij de organisatie de gemiddelde snelheid opgeven waarmee men denkt het parcours af te leggen. De snelheid moet minimaal 18 en maximaal 28 kilometer per uur bedragen. Bij het kampioenschap gaat het erom de vooraf opgegeven gemiddelde snelheid per uur zo nauwkeurig mogelijk te benaderen. Onderweg worden op vaste plaatsen tijdscontroles gehouden. Het team of de deelnemer die de vooraf opgegeven gemiddelde snelheid het meest benadert, mag zich Nederlands Kampioen Toerfietsen 2014 noemen.

Best Lekker
Op zondag 31 augustus vind je de promotiestand bij het vierdaagse evenement Best Lekker. Dit evenement vindt plaats in de Koetshuistuin in Best en wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Op zondag is er een programma opgesteld speciaal voor gezinnen. Er is muziek, entertainment voor de kinderen en een dorpsbarbecue. Op deze dag staat zowel de promotiestand als de springkussen van Het Groene Woud op het terrein. Bij de promotiestand kom je niet alleen alles te weten over het prachtige gebied, maar je krijgt ook nog een stempelkaart met daarop één stempel. Met de stempelkaart kun je sparen voor het unieke Het Groene Woud-gezelschapsspel. Bij ieder bezoek aan een evenement dat deel uit maakt van de tour, krijg je één stempel. Bij twaalf stempels krijg je het spel gratis en zes stempels is goed voor 50% korting op het spel. Ben je benieuwd naar de evenementen van Tour Het Groene Woud? Kijk dan eens op www.hetgroenewoud.com/15-jaar-het-groene-woud/.



31-08-2015
 
 
Het Groene Woud
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)