Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het Groene Woud
 

 

'Is jouw idee € 1.000,- waard?'

Het Groene Woud betrekt jongeren bij versterking landschap en economie. Speciaal voor jongeren heeft Het Groene Woud de regeling 'Stimulering jongerenprojecten in Het Groene Woud' in het leven geroepen. Kansrijke ideeën van jongeren worden met maximaal € 1.000,- beloond, zodat ze ook echt kunnen worden ontwikkeld en uitgevoerd. Er is budget gereserveerd voor maar liefst twintig projecten.

Het Groene Woud doet graag een beroep op de creativiteit van jongeren. Enerzijds om ze bij Het Groene Woud te betrekken, anderzijds omdat jongeren boordevol goede ideeën zitten. Een jongerenfonds in deze vorm is nagenoeg uniek, want de regeling kent eenvoudige voorwaarden en de verslaglegging gebeurt in de vorm van bloggen en plaatsen van een filmpje van het project op Youtube.

Doelen creatief invullen

Creatievelingen kunnen zich te buiten gaan aan het spuien van ideeën, als deze maar bijdragen aan de doelen van Het Groene Woud: het behouden en versterken van het karakteristieke landschap, het stimuleren van groene economie, het bevorderen van leefbaarheid en samenwerking en het betrekken van ondernemers en bewoners.

Online aanmelden

Om in aanmerking te komen voor een financiële bijdrage, moeten de jongeren hun idee aanmelden via het aanmeldformulier op www.hetgroenewoud.com/stimuleringjongerenprojecten en tevens plaatsen op www.werkplaatshetgroenewoud.com. Dit is het online platform voor maatschappelijke initiatieven in Het Groene Woud. Streekhuis Het Groene Woud beoordeelt vervolgens of het idee kansrijk genoeg is om verder te worden ontwikkeld. Is dat het geval, dan staat het Streekhuis ook paraat om jongeren te adviseren in de ontwikkeling en uitvoering van de ideeën.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.hetgroenewoud.com/stimuleringjongerenprojecten



30-07-2015
 
 
Is jouw idee € 1.000,- waard
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)