Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Landelijke Opschoondag!
 

 

Doe zaterdag 28 maart mee met de Landelijke Opschoondag!

Op zaterdag 28 maart doen we mee aan de Landelijke Opschoondag 2015. Wij zijn ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers die samen met ons de Landelijke Opschoondag tot een succes willen maken.

Op 28 maart steken door het hele land vrijwilligers de handen uit de mouwen om te laten zien dat ze schoon genoeg hebben van zwerfafval. In Boxtel start de opschoonactie om 10.00 uur. Op het gemeentehuis geeft wethouder Herman van Wanrooij het startsein voor de actie, waarna op diverse locaties in het dorp mensen gewapend met bezem en/of prikker en afvalzak op pad gaan. De actie is rond 13.00 uur afgelopen.

Vele handen maken licht werk

Om de Opschoondag tot een succes te maken hebben we veel handen nodig. Hierbij roepen wij je op om mee te doen met de Landelijke Opschoondag. Wij ondersteunen de deelnemende verenigingen met een kleine financiële bijdrage (1 euro per manuur voor een volwassene en 50 eurocent per manuur voor een kind). Dat kan een mooie bijdrage voor de verenigingskas opleveren! Ook zorgen we voor ondersteunend materiaal zoals prikkers of grijpstokken, hesjes en vuilniszakken.

Doe mee en meld je aan!

Help je ook mee op zaterdag 28 maart? Meld je opruimactie aan; stuur vóór 7 maart een e-mail naar jak@boxtel.nl. Geef hierin aan:

  • Met hoeveel personen jullie meedoen (graag ook het aantal kinderen/volwassenen vermelden)
  • De start- en eindtijd van jullie opruimactie
  • Het gebied waar jullie aan de slag willen
  • Contactpersoon en telefoonnummer


We hopen dat we samen met jou deze Opschoondag wederom tot een succes kunnen maken!

Bron Gemeente Boxtel
Meer algemeen nieuws >>>>


28-02-2014
 
 
Landelijke Opschoondag!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)