Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open dag D’n Liempdsen Herd
 

 

Open dag D’n Liempdsen Herd op zaterdag 30 juli

Op zaterdag 30 juli is er bij toekomstig bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd een open dag. Geïnteresseerden zijn van 9.00 tot 12.00 uur welkom voor een rondleiding. De monumentale boerderij aan de Barrierweg 4 in Liempde wordt momenteel verbouwd en gerestaureerd om vanaf 2017 te functioneren als bezoekerscentrum. Een ontmoetingsplek voor Liempdse inwoners en een informatie- en vertrekpunt voor bezoekers om het dorp en de omgeving te verkennen.

In 2014 heeft SPPiLL de boerderij aan de Barrierweg 4 aangekocht. Ruim een jaar later, in de zomer van 2015, zijn de verbouw- en restauratiewerkzaamheden gestart.Er is inmiddels enorm veel werk verzet. Om te zien wat er van binnen allemaal is veranderd, zet SPPiLL iedere laatste zaterdag van de maand de deuren open. SPPiLL nodigt inwoners en andere geïnteresseerden uit om een kijkje te nemen. Vanwege de vakantieperiode is er in augustus geen open zaterdag gepland. 

Meer algemeen nieuws >>>>


30-07-2016
 
 
Open dag D’n Liempdsen Herd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)