Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Dag D’n Liempdsen Herd
 

 

Open Dag D’n Liempdsen Herd Op Zaterdag 24 September

Op Zaterdag 24 September Zet Toekomstig Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd Aan De Barrierweg 4 In Liempde Opnieuw Haar Deuren Open. Dan Wordt Hier Van 9.00 Tot 12.00 Uur Een Open Dag Georganiseerd. Het Monumentale Pand Wordt Momenteel Verbouwd En Gerestaureerd Om Vanaf 2017 Te Functioneren Als Bezoekerscentrum. Tijdens De Open Dag Is Iedereen Van Harte Welkom Voor Een Rondleiding En Informatie Over De Plannen.

Sinds De Zomer Van 2015 Is Er Wekelijks Een Vaste Club Vrijwilligers Aan Het Werk In De Boerderij. De Boerderij Wordt Omgebouwd Tot Informatie- En Vertrekpunt Voor Bezoekers Die Het Groene Woud In Willen Trekken, Maar Bovenal Ook Een Ontmoetingscentrum Voor Liempdse Inwoners. Het Wordt Een Warme, Gezellige Plek Voor De Hele Gemeenschap. Om Geïnteresseerden De Mogelijkheid Te Geven Om Een Kijkje Te Nemen, Houdt Sppill Iedere Laatste Zaterdag Van De Maand Een Open Dag.


Meer algemeen nieuws >>>>


23-09-2016
 
 
Open Dag D’n Liempdsen Herd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)