Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open zaterdag D’n Liempdsen Herd
 

 

Open zaterdag D’n Liempdsen Herd op zaterdag 28 mei

Op zaterdag 28 mei is de tweede open zaterdag van bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd in Liempde. Van 9.00 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom om een bezoek te brengen. De boerderij aan de Barrierweg 4 in Liempde wordt door SPPiLL verbouwd en gerestaureerd om vanaf 2017 te functioneren als bezoekerscentrum. Om inwoners en geïnteresseerden te laten zien wat er allemaal gebeurt, stelt SPPiLL iedere laatste zaterdag van de maand de deuren open. De eerste open zaterdag was op 30 april.

De boerderij in het centrum van Liempde is een monumentaal pand. Het wordt een informatie- en vertrekpunt voor bezoekers die Het Groene Woud in willen trekken en een ontmoetingscentrum voor Liempdse inwoners. Voordat het deze functies kan aannemen, krijgt de boerderij een flinke opknapbeurt. Er is inmiddels al veel veranderd. Benieuwd naar hoe het er nu uitziet? Kom dan zaterdag 28 mei tussen 9.00 en 12.00 uur naar D’n Liempdsen Herd. De vrijwilligers staan klaar om een rondleiding te geven en uit te leggen wat er allemaal gaat gebeuren.

 
 


 
24-05-2016
 
 
Open zaterdag D’n Liempdsen Herd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)