Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boeremèrt Liempde 2017
 

 

Boeremèrt 2017, nostalgisch en een vernieuwd dorpscentrum

Boeremèrt 2017 vol nostalgie was de ultieme gelegenheid en liet duizenden bezoekers zien waar de ‘gebundelde krachten’ van inwoners toe hebben geleid. Boeremèrt een vernieuwd dorpscentrum, een nieuw bezoekerscentrum in een monumentale boerderij en een gerestaureerd bakhuis op het erf van de familie Vullings aan de Barrierweg.

De 2017-editie van de Boeremèrt  werd het eerste evenement in het vernieuwde dorpshart van Liempde. Het afgelopen jaar werden de  straten en het Concordiapark compleet heringericht. In ontwerp en uitvoering werd nadrukkelijk gezorgd voor behoud van de karakteristieke, Liempdse uitstraling. Tijdens de Boeremèrt kon iedereen het eindresultaat bewonderen.

Meer algemeen nieuws >>>>


17-04-2017
 
 
Boeremèrt Liempde 2017
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)