Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Helicon MBO Den Bosch open dag
 

 

Elfde van d'n elfde start Helicon MBO Den Bosch het studiekeuze seizoen met open dag

Traditiegetrouw start het carnavalsseizoen op 'd'n elfde van d'n elfde'. Dit jaar sluit Helicon MBO Den Bosch aan met de opening van het 'studiekiezen'-seizoen. Op 11 november 2017 is de eerste Open dag van de Bossche mbo-school (Vlijmenseweg 1a). Studiekiezers kunnen zich oriƫnteren op groene mbo-opleidingen in de richting Voeding, Bloem, Milieu en Dier. De eerste voorlichtingsronde start om 11.11 uur.

Ook dat is Helicon
Helicon MBO Den Bosch biedt groene mbo-opleidingen. Vaak wordt de sector Groen geassocieerd met opleidingen in de richting Dier (opleidingen als Dierverzorging, Dierenartsassistent). De sector Groen is veel meer dan dat. Helicon MBO Den Bosch biedt ook opleidingen in de richting Voeding, Bloem en Milieu.

Veel kansen voor voedingsspecialisten
De voedingsmiddelenindustrie is rijkelijk aanwezig in regio Noordoost Brabant. Helicon MBO Den Bosch leidt de toekomstige controleurs, makers en bedenkers van de sector op met de opleidingen Voeding en kwaliteit en Voeding en techniek. Op de toenemende behoefte aan een gezonde levensstijl en verantwoorde voedingskeuzes speelt de opleiding Voeding en welzijn in. Leerlingen zijn de toekomstige voedingsadviseurs die consumenten en bedrijven helpen bij uiteenlopende voedingsvraagstukken.

Nederlands Kampioenen Bloemschikken
Bloem, groen en styling is de creatieve opleiding van Helicon MBO Den Bosch. Het team docenten bestaat uit meesterbinders en andere creatief geschoolde professionals. Er is bijna geen Brabantse bloemstylist te vinden, die niet door dit team is opgeleid. Vaardigheden als bloemschikken, vormgeven, fotograferen en etaleren worden op hoog niveau aangeleerd. Met resultaat: leerlingen Kimberley en Paulien wonnen recent het NK Bloemschikken 2017 voor studenten.

Unieke milieu-opleidingen
Helicon MBO Den Bosch is de enige mbo-school in Noordoost Brabant die de opleidingen Milieu-inspecteur en Onderzoeker natuur en milieu biedt. Leerlingen die zich graag inzetten voor een schone en leefbare groene omgeving kunnen via Helicon MBO Den Bosch aan de slag als toezichthouder, handhaver of onderzoeker.

Open Dag 11 november 2017 van 11.00-16.00 uur

Meer algemeen nieuws >>>>


31-10-2017
 
 
Helicon MBO Den Bosch open dag
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)