Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Welkom in warm, winters Liempde!
 

 

Winter WonderZondag Liempde op 17 december

Liempde, 15 december 2017 – Zondag 17 december staat Liempde tijdens de WinterWonderZondag bol van sfeervolle activiteiten. Van 14.00 tot 17.00 uur wordt het centrum van Liempde omgetoverd tot een heus Kerstmuziektheater en staan er kraampjes met winterse hapjes en drankjes langs de route. Daarnaast worden er verschillende Kerstactiviteiten georganiseerd. En natuurlijk kan de Kribkesroute, de grootste kerststallenroute van Nederland, vanaf deze dag gelopen worden.

Maar liefst acht muziekgezelschappen maken ’s middags van het centrum een groot Kerstmuziektheater. Er zijn optredens van smartlappenkoor de Gimmese Smart, Noottoestand, KBO-koor De Vrolijke Noot, Jan van der Heijden, Wereldkoor, Antoinette van Roosmalen, een groep blazers van fanfare Concordia en Op Naor d’Honderd. De hele middag klinkt vanaf de startplaats van de Kribkesroute (bij voormalige gemeentehuis) en de terrassen van Het Wapen van Liempde, Café De Durpsherberg en Café ’t Huukske, hun gezellige en sfeervolle Kerstmuziek. Als u dat niet in de Kerstsfeer brengt!

Kerstactiviteiten
Naast de muziekoptredens vinden er tal van andere Kerstactiviteiten plaats. In Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd voert de Liempdse toneelgroep ‘Gèr gedoan’ driemaal een Kerstspel op: om 14.30, 15.30 en 16.30 uur. Roger van Laere zal tussen 14.00 en 15.00 uur het Kerstverhaal voorlezen in het Gildegebouw van Sint Antonius Abt aan de Oude Dijk 121. Bij het Concordiapark kun je op de foto bij een grote Kerstkaart en daarmee kans maken op een ondernemerspakket, aangeboden door de Liempdse ondernemersvereniging.

Hapje en drankje
Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. Wat is nu gezelliger dan te luisteren naar al die mooie Kerstmuziek onder het genot van een glaasje glühwein, een beker warme chocomel met slagroom en daarbij een heerlijke warme wafel of een Liempdenaartje? Ook De Proosterij is aanwezig met heerlijke ambachtelijk gebrouwen bieren.

Meest bijzonder kribke
De routefolders voor de Kribkesroute zijn verkrijgbaar bij de startlocatie en bij horecagelegenheden. Op de WinterWonderZondag start de wedstrijd ‘Meest bijzonder kribke’. Bij negen genomineerde adressen langs de Kribkesroute staat een nominatiebord met daarop een unieke letter. Kijk welk kribke u het meest bijzonder vindt en geef dit door via onze Facebookpagina of de stembriefjes die bij de routefolder zitten, onder vermelding van uw naam, mailadres en de unieke letter. Onder de inzendingen wordt een Op Liemt Gemunt-cadeaubon verloot.

Treintje

Op verschillende dagen rijdt er een treintje langs de Kribkesroute, te weten op 16, 17, 20, 24, 25, 26 en 30 december. Tijdens de WinterWonderZondag rijdt het treintje van 13.00 tot 18.00 uur. Leuk voor de kinderen! Kaartjes voor het treintje worden voor € 2,00 verkocht bij Het Wapen van Liempde, Café De Durpsherberg en Café ’t Huukske. Kijk voor de exacte reistijden in de routefolder of op www.kribkesrouteliempde.nl of www.facebook.com/kribkesroute. De WinterWonderZondag is een initiatief van de Liempdse horecaondernemers in samenwerking met SPPiLL. Kijk op www.gastvrijliempde.nl voor het complete programma met aanvangstijden en locaties van de activiteiten.

Overzicht activiteiten WinterWonderZondag
17 december
14.00 – 17.00 uur
Centrum Liempde

Kerstmuziektheater
Locaties Terras Wapen van Liempde Terras De Durpsherberg Oude Raadhuis bij startplaats Kribkesroute Terras 't Huukske
Tijden
14.00 Antoinette van Roosmalen Wereldkoor KBO-koor De Vrolijke Noot Gimmese Smart
14.30 Blazers fanfare Concordia Op Naor d'Honderd Jan van der Heijden Noottoestand
15.00 Gimmese Smart KBO-koor De Vrolijke Noot Noottoestand Blazers fanfare Concordia
15.30 Noottoestand Jan van der Heijden Op Naor d'Honderd Antoinette van Roosmalen
16.00 KBO-koor De Vrolijke Noot Antoinette van Roosmalen Gimmese Smart Wereldkoor
16.30 Jan van der Heijden Blazers fanfare Concordia Wereldkoor Op Naor d'Honderd
17.00  Evt. toegift door Wereldkoor of Op Naor d'Honderd Evt. toegift door Gimmese Smart of Noottoestand Evt. toegift door Blazers fanfare Concordia of Antoinette van Roosmalen Evt. toegift door KBO-koor of Jan van der Heijden


Kerstverhaal
Roger van Laere leest tussen 14.00 en 15.00 uur het Kerstverhaal voor in het Gildegebouw van Sint Antonius Abt aan de Oude Dijk 121.

Kerstspel
In Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd voert de Liempdse toneelgroep ‘Gèr gedoan’ driemaal een Kerstspel op: om 14.30, 15.30 en 16.30 uur.

Levensgrote Kerstkaart
Bij het Concordiapark kun je op de foto bij een levensgrote Kerstkaart. Je maakt hiermee kans op een ondernemerspakket, aangeboden door de Liempdse ondernemersvereniging.Meer algemeen nieuws >>>>


13-12-2017
 
 
Welkom in warm, winters Liempde!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)