Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jubileumweekend RKO
 

 

25 augustus opening watertoestel en jubileumweekend RKO

Lennisheuvel, 22 augustus 2018 – Zaterdag 25 augustus is het feest in Lennisheuvel. RKO heeft een jubileumfeest georganiseerd vanwege haar 50 jarig bestaan en het watertoestel in Park Boscheind is gereed. Beide worden op deze dag geopend door wethouder Peter van de Wiel en RKO-voorzitter Jarko van Nunen. Om 14.30 uur wordt verzameld in Park Boscheind en zullen Van de Wiel en Van Nunen het nieuwe watertoestel officieel in gebruik nemen. Vervolgens word in het centrum van Lennisheuvel, bij de Orion door beide heren het startsein gegeven voor het jubileumfeest van RKO.

Het watertoestel bestaat uit een waterpomp, water-speelelement en vlonder in de vijver.  Met de pomp is het mogelijk om grondwater op te pompen, dat via het speelelement in de vijver in het park terecht komt. De realisatie van de belevingselementen in Natuurpark Boscheind maken onderdeel uit van het project Natuurexperience Lennisheuvel. Hierbij wordt een groene, veilige wandelroute met veel faciliteiten gerealiseerd. Het vormt de verbindende schakel voor de met de trein reizende recreant, op weg naar natuur en edelherten in Het Groene Woud. Natuurexperience Lennisheuvel wordt uitgevoerd door de gemeente Boxtel in nauwe samenwerking met RKO en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de provincie Noord-Brabant uit het programma Landschappen van Allure en door de gemeente Boxtel.

50 jaar RKO
Stichting Rond en Kerk en Orion bestaat 50 jaar. En om dat te vieren is er zaterdag 25 augustus een feest voor het hele dorp. Het startsein hiervoor wordt zaterdagmiddag om 15.00 uur gegeven door wijkwethouder Peter van de Wiel en RKO-voorzitter Jarko van Nunen. Dit gebeurt door middel van het plaatsen van een laatste onderdeel in een nieuw informatiepaneel. Tot 17.30 uur is er tussen Orion en de kerk van alles te beleven voor jong en oud. Hierna kunnen de bezoekers een hapje eten bij de verschillende foodtrucks, waarna om 20.00 uur de feestavond in de Orion start.

Meer algemeen nieuws >>>>


22-08-2018
 
 
25 augustus opening watertoestel en jubileumweekend RKO
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)