Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Heropening sporthal Pius X
 

 

Feestelijke heropening en open middag sporthal Pius X

Na een ingrijpende renovatie wordt op zondagmiddag 26 augustus om 14 uur de sporthal Pius X in Liempde feestelijke heropend. Tot 17 uur staan de deuren voor iedereen wagenwijd open om een kijkje te nemen in de vernieuwde accommodatie. Een groot aantal verenigingen geeft die middag in en om de sporthal demonstraties.

Er is sinds begin juni hard gewerkt aan de grote renovatie van de sporthal en het jeugdhuis zodat het nieuwe seizoen begint met een compleet vernieuwde accommodatie. De oude versleten vloer in de sporthal is vervangen door een schitterende nieuwe vloer. De toiletten, kleedkamers en douches in de sporthal zijn compleet vernieuwd. Daarbij is nadrukkelijk rekening gehouden met gehandicapte sporters. Ook het dak van de sporthal is vernieuwd, extra geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Tenslotte zijn er in de gymzaal geluidsdempende materialen aangebracht. Op de planning staan verder nog een nieuwe boiler voor de warmwatervoorziening. Uiteraard wordt daarbij ook weer gelet op de mogelijkheden om energie te besparen.

Ook is er een begin gemaakt met het opknappen van het buitenterrein. De goals en de handbalpalen zijn al vernieuwd. Maar er moet meer gebeuren. Zo is het asfalt van de handbalvelden in slechte conditie en aan vernieuwing toe. Het idee is, om deze velden multifunctioneel inzetbaar te maken. Daarbij wordt o.a. gedacht aan een ijsbaantje in de winter of beachvolleybal in de zomer. Tegelijkertijd is er overleg met een groepje Liempdenaren die zich hard maken voor een skateplek op het buitenterrein.
Het bestuur wil het buitenterrein meer bij de accommodatie te betrekken. Ideeën daarvoor zijn van harte welkom. Daarnaast is het bestuur nog op zoek naar actieve Liempdenaren, organisaties en bedrijven, die op een of andere manier hieraan een bijdrage willen leveren.

Meer algemeen nieuws >>>>


19-08-2018
 
 
Heropening sporthal Pius X
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)