Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

IJsbaan op d’n Tip in Liempde
 

 

IJsbaan op d’n Tip in Liempde

Vanaf maandag 26 februari kan er geschaatst worden op de tijdelijke ijsbaan op D’n Tip in Liempde. Op initiatief van Claartje Zijlstra en met medewerking van diverse sponsors en vrijwilligers uit Liempde wordt er zaterdag a.s. gestart met de realisatie van een ijsbaan op het evenemententerrein aan de Barrierweg in Liempde. Bedoeling is dat vanaf maandag 26 februari elke dag van 10.00 tot 22.00 uur geschaatst kan worden. ’s Avonds is er verlichting aanwezig. Als de weersverwachtingen uitkomen dan blijft de ijsbaan de gehele komende week beschikbaar.

De ijsbaan op D’n Tip wordt ongeveer 18 x 30 meter groot. Claartje Zijlstra: “Zaterdag starten we met vrijwilligers onder het motto ‘Liemt doet ut Wel’ met de realisatie van de ijsbaan. We gaan de hele nacht door om steeds een dun laagje water op het ijs te sproeien. Hierdoor moeten we een mooie ijsbaan krijgen van ca 7 cm dikte. Natuurlijk kon Prins Joannes niet achterblijven bij dit motto. Hij zorgt voor de houten balken voor de rand van de ijsbaan.” Ook hebben er zich diverse andere bedrijven en organisaties direct achter het initiatief geschaard. Claartje: “Van de gemeente Boxtel kregen we meteen de volle medewerking, Jan van den Boomen BV zorgt voor de verlichting, Agrarische Dienstverlening Verhoeven regelt het plastic en de Liempdse horeca heeft voor elke dag 10 liter warme chocomel geschonken.”

Activiteiten

De ijsbaan biedt uiteraard de gelegenheid om leuke activiteiten te organiseren. Mocht je hiervoor ideeën hebben plaats deze dan op de facebookpagina www.facebook.com/ijsbaanliempde.

Meer algemeen nieuws >>>>


23-02-2018
 
 
IJsbaan op d’n Tip in Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)