Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sporthal / Jeugdhuis Pius X
 

 


Sporthal Pius X krijgt energiebesparende maatregelen

Het bestuur van Pius X heeft de afgelopen periode, samen met de gemeente, hard gewerkt aan de voorbereiding van een aantal energiebesparende maatregelen voor het jeugdhuis en de sporthal. Het College van B & W heeft tijdens de laatste vergadering van 2018 de financiering daarvan goedgekeurd. Dat betekent dat binnenkort de uitvoering van deze plannen van start gaat.
Allereerst wordt het dak van de sporthal vernieuwd, extra geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. Naast deze energiebesparende maatregelen, worden de toiletten en douches vernieuwd en komt er een nieuwe boiler voor de warmwatervoorziening. Uiteraard wordt ook hierbij gelet op energiebesparing. Daarnaast is de vloer in de sporthal versleten. Deze zal worden vernieuwd. Tegelijkertijd zal in de gymzaal materiaal worden aangebracht om het geluid te dempen.

Tenslotte zijn er plannen om het buitenterrein aan te pakken en meer bij de accommodatie te betrekken. Deze plannen zijn nog niet concreet. Daarvoor zijn ideeën vanuit de Liempdse samenleving van harte welkom. 

Als alles volgens plan verloopt, worden nog voor de zomervakantie de plannen uitgevoerd. Daarmee is de accommodatie bij de opening van het nieuwe seizoen helemaal up-to-date en op de toekomst voorbereid.

Voor de toekomst zijn er plannen om de luchtbehandelingsinstallatie te vernieuwen en een warmte-terugwininstallatie aan te leggen. Het bestuur wil daarvoor de komende jaren middelen  reserveren.

Meer algemeen nieuws >>>>


04-01-2018
 
 
Sporthal / Jeugdhuis Pius X
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)