Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Excursie Liempdse beeldenroute
 

 

Excursie Liempdse beeldenroute op zondag 6 januari 2019

Op zondag 6 januari 2019 verzorgen de nieuw geïnstalleerde gidsen van Gastvrij Liempde Els Vissers en Toon Voets hun eerste excursie: Liemt in beeld. Een cultuurhistorische wandeling langs zestien beelden in het centrum van Liempde. De excursie start om 10 uur bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde.

De onlangs geïnstalleerde gidsen van Gastvrij Liempde - Els Vissers en Toon Voets - verzorgen op zondag 6 januari aanstaande hun eerste excursie: Liemt in beeld. Zij nemen bezoekers mee op een cultuurhistorische wandeling langs zestien beelden in het centrum van Liempde. Zij geven achtergrondinformatie over de totstandkoming van deze beelden en over de kunstenaars zoals Niek en Pierre van Leest en Toon Ninaber van Eyben.

Sterke dorpsgemeenschap Liempde
De zestien beelden belichten de historie van Liempde op het gebied van onderwijs, het geloof, de geschiedenis van de gemeenschap Liempde (bijvoorbeeld de klompenmakers) en de activiteiten van het verenigingsleven zoals de Boeremèrt en Prinsenvereniging De Ploegers. De wandeling benadrukt de eigenschappen van de sterke dorpsgemeenschap Liempde.

Aanvang excursie

De wandelexcursie start om 10.00 uur bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde. Rond 12 uur is de excursie afgelopen. De kosten voor deelname bedragen vijf euro per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop

Meer algemeen nieuws >>>>


04-01-2019
 
 
Excursie Liempdse beeldenroute
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)