Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Mont Ventoux voor stichting Make a Memory
 

 

Jeannine loopt naar top Mont Ventoux voor stichting Make a Memory

Ik ben sinds 2017 fotograaf voor Stichting Make a Memory. “Een prachtige stichting om als vrijwilliger voor te mogen werken.” Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar. De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies.

Sponsorgeld ophalen
“In september 2019 ga ik met een groep mensen, die de stichting ook een heel warm hart toedragen, de sportieve uitdaging aan om naar de top van de Mont Ventoux (1912 meter) te lopen. Om dit mogelijk te maken, zamel ik als deelnemer minimaal duizend euro sponsorgeld in. Dat geld wordt voor honderd procent aan het primaire werk van Stichting Make a Memory besteed. De reis- en verblijfkosten betaal ik zelf.”

Sponsor je mij? elk bedrag is welkom
Je begrijpt het al, ik hoop dat je een donatie wil doen. Dat zou geweldig zijn!
Het kan via deze link: http://opdepedalen.nl/sponsor-uw-deelnemer-sponsor-make-mem…
OVERMAKEN naar NL95 RABO 0152 1543 88 t.n.v. Stichting make a memory, onder vermelding van: Deelnemer Jeannine van den Boer, kan ook.

Toenemende vraag
Met het sponsorgeld hoopt de stichting aan de toenemende vraag van ouders te kunnen blijven beantwoorden. Afgelopen jaar werd er meer dan achthonderd keer door ouders een beroep gedaan op de stichting voor het maken van foto’s. Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten.
Voor meer informatie over het werk van Stichting Make a Memory zie: www.makeamemory.nl Opdepedalen

Meer algemeen nieuws >>>>


06-04-2019
 
 
Jeannine loopt naar top Mont Ventoux voor stichting Make a Memory
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)