Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wandelexcursie “Lentewandeling door Kasteren”
 

 

Wandelexcursie “Lentewandeling door Kasteren”

Liempde, Zondag 17 maart verzorgen Gastvrij Liempde-gidsen Jan en Jeanne Zandbergen de wandelexcursie “Lentewandeling door Kasteren”. Een mooie voorjaarswandeling in het Dommeldal en in de omgeving van Kasteren. De wandeling start om 10.00 uur bij het Buitenlokaal van het Groot Duijfhuis, Hoevedreef 2 in Liempde.

Jan en Jeanne Zandbergen, beide gidsen van Gastvrij Liempde, verzorgen een mooie lentewandeling door Kasteren. Tijdens de wandeling gaan ze samen met de groep het vroege voorjaar bekijken in het Dommeldal en in de omgeving van Kasteren. Zo staan onder andere speenkruid en anemonen al in bloei en dit is een prachtig gezicht in het Dommeldal.

Wandelexcursie
De wandelexcursie start zondag 17 maart om 10.00 uur bij het Buitenlokaal van het Groot Duijfhuis, Hoevedreef 2 in Liempde. Rond 12 uur is de excursie afgelopen. De kosten voor deelname bedragen
€ 5,00 per persoon. Dit is inclusief een bon voor kopje koffie of thee, in te leveren bij Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd, Barrierweg 4 in Liempde.

Meer algemeen nieuws >>>>


15-03-2019
 
 
Wandelexcursie “Lentewandeling door Kasteren”
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)