Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Natuur werkgroep Gestel
 

 

Lezing over reeën

Op maandag 8 september 2014 neemt Jan Meesters u mee naar de wereld van het ree. Na deze avond zijn het voor u geen hertjes meer en bent u zelfs in staat om een bok van een geit te onderscheiden!
Het ree in Midden- Brabant komt die avond uitgebreid aan de orde. “Het was in de zomer van 1968 dat ik mijn eerste ree zag. Geen enkel idee of het een bok of een geit was. Maar de confrontatie met het sierlijke dier was onvergetelijk.

Vanaf die tijd speelt het ree een belangrijke rol in mijn buitenleven. Nu, 46 jaar later, woon ik tussen de reeën. En gek genoeg op een steenworp afstand van de plek waar ik mijn eerste ree zag. Elke dag zie ik ze wel ergens in het bos of op de wei scharrelen. En elke dag leer ik bij over hun leefgewoonten. Het zijn fascinerende dieren, die zich op een geweldige manier aan de mens weten aan te passen. Maar de mens vormt wel de grootste bedreiging”.
De lezing vindt plaats in gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel, aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig en ook niet-leden zijn van harte welkom, zij betalen een bijdrage van € 2, - p.p.
Voor meer informatie:
Michel van de Langenberg, michel.langenberg@home.nl



08-08-2014
 
 
Natuur werkgroep Gestel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)