Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Eindejaarswandeling Halse Barrier
 

 

Eindejaarswandeling Halse Barrier

Op zaterdag 17 december sluiten we, samen met onze eigen gidsen Peter Janssen en Bert Subelack, het activiteitenjaar 2016 af. Dit jaar bezoeken we de Halse Barrier, een particulier landgoed van ca 13 ha, dat tot de gemeente Boxtel behoort. Het landgoed is genoemd naar een tolboom, die hier was geplaatst over de in 1741 aangelegde steenweg van Eindhoven naar ’s-Hertogenbosch. Verder brengen we ook nog een kort bezoek aan de Essche Stroom om te gaan bekijken hoe de nieuw aangelegde meanders zich hebben ontwikkeld.

Het is inmiddels traditie om tijdens de laatste wandeling van dit jaar ook even stil te staan voor iets anders dan een praatje! In deze tijd van het jaar kunnen warme kleding en waterdicht schoeisel geen kwaad. We vertrekken om 09.00 uur per fiets vanaf gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel en zo rond 12.30 uur zijn we daar ook weer terug.

Voor degenen die rechtstreeks komen: De wandeling start rond 09.30 uur bij de ingang van het landgoed op de secundaire weg langs de A2. Neem in Vught de afslag St. Michielsgestel en volg daar het viaduct over de A2 richting St. Michielsgestel. Neem de eerste afslag aan de rechterkant (Tuinderij De Guit) en volg de Bleijendijk tot over de brug over de Essche Stroom. U kunt daar in de berm parkeren.  
Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, michel.langenberg@home.nl.17-12-2016
 
 
Eindejaarswandeling Halse Barrier
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)