Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Natuurwerkgroep Gestel
 

 

Ommetje ‘Vossenholen’ te Gemonde

Op zaterdag 26 maart organiseert Natuurgroep weer een ommetje. De afgelopen jaren zijn in de verschillende kernen van Sint -Michielsgestel enkele korte wandelingen uitgezet. De ommetjes zijn vaak een aanvulling op het al bestaande knooppuntennetwerk en laten zien hoe mooi ons buitengebied is.


Vorig jaar was het ommetje 'de Hogert' in Gemonde een groot succes. Vandaag staat het ommetje 'Vossenholen' op het programma. De wandeling gaat grotendeels door het stroomgebied van de Beeksche waterloop. Door de gebieden Besselaar en Vossenholen gaan we o.a. op zoek naar prachtige oude knotwilgen en een bijzondere eik. Natuurlijk is er veel aandacht voor de fraaie flora langs de paden.


We vertrekken om 09.00 uur per fiets vanaf gemeenschapshuis De Huif in Sint Michielsgestel en zijn rond 12.00 uur daar weer terug.  Voor degenen die rechtstreeks komen: de wandeling start om 9.15 uur vanaf het kerkplein in Gemonde.
Voor de begeleiding zorgen onze vaste gidsen Bert Subelack en Peter Janssen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Janssen (06 10342129) of Bert Subelack (06 14564870)

Auteur Michel van de Langenberg


26-03-2016
 
 
Ommetje ‘Vossenholen’ te Gemonde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)