Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Waterbeheer rond Dommel en Essche Stroom
 

 

Waterbeheer rond Dommel en Essche Stroom

Op woensdag 20 januari  organiseert Natuurgroep Gestel een Powerpointlezing over het waterbeheer rond de Dommel en Essche Stroom. Waterschap de Dommel is een van de waterbeheerders in de regio rond Den Bosch en werkt hard aan het op orde brengen van het watersysteem. Droge voeten, Voldoende water, Schoon water, Natuurlijk water en Mooi water, dat zijn de thema’s waar waterschap De Dommel aan werkt. Projectleider Hans Koekkoek neemt de toehoorder in deze lezing mee naar de Dommel en de Essche Stroom, de twee belangrijkste stromen van het stroomgebied van de Dommel.

Waterveiligheid, de kaderrichtlijn Water, Natte Natuurparels, recreatie, cultuurhistorie zijn terugkerende onderwerpen bij het waterbeheer en herinrichting van het watersysteem. Hij schetst een beeld van de recente en toekomstige projecten rondom deze beken tegen een achtergrond van het beleid, de werking van het watersysteem en voorbeelden uit het veld. De Powerpointlezing vindt plaats in gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel, aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig en ook niet-leden zijn van harte welkom, zij betalen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer informatie:
Michel van de Langenberg,michel.langenberg@home.nl

Auteur Michel van de Langenberg


20-01-2016
 
 
Waterbeheer rond Dommel en Essche Stroom
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)