Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nacht van de Nacht
 

 

Boswandeling met natuurgids op Haanwijk

Op zaterdagavond 28 oktober vindt de Nacht van de Nacht plaats. Dit is een landelijk initiatief om aandacht te vragen voor de schoonheid van een donkere nacht en als oproep om spaarzamer en slimmer met verlichting om te gaan.

Nachtvlinders, insecten, das en ree
Brabant Landschap doet hier graag aan mee en organiseert in samenwerking met Natuurgroep Gestel een spannende activiteit op landgoed Haanwijk. Samen met een natuurgids maken we een boswandeling en wordt er onder meer gezocht naar nachtvlinders en insecten. Verder wordt via speciale detectieapparatuur geluisterd naar het ‘klikken’ van de vleermuizen. Hopelijk laten ook das en ree zich zien. Bij helder weer kan met behulp van een sterrenkijker de sterrenhemel worden bestudeerd.

Gratis én leuk voor de kinderen!
De activiteit is gratis en leuk voor iedereen. Ook kinderen, mits vergezeld van (groot)ouders, zijn dus van harte welkom. De wandelingen starten om 20.00 uur bij het buitenlokaal van Brabants Landschap, Haanwijk 4a in Sint-Michielsgestel. Na afloop wordt voor  warme chocolademelk en koffie/thee gezorgd. Om uiterlijk 22.00 uur is het afgelopen. We raden aan om warme kleding en stevig schoeisel mee te nemen.

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden via onderstaande aanmeldbon of online via natuurgroepgestel@planet.nl. De bon kan in een envelop opgestuurd worden naar Natuurgroep Gestel, Ericastraat 30, 5271 KN Sint-Michielsgestel.

Ja, wij doen op 28 oktober mee aan de Nacht van de Nacht op Haanwijk
Naam deelnemer(s)               :
Leeftijd(en)                            :
Naam begeleider(s)               :
Leeftijd(en) begeleider(s)      :
Telefoonnummer                   :
E-mail                                     :

Brabants Landschap: natuur- en cultuurbescherming is en blijft mensenwerk
Voor € 15,- per jaar helpen mensen al om onze waardevolle natuur te beschermen. Voor meer informatie zie www.brabantslandschap.nl .

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Michel van de Langenberg op tel. 06  22 43 29 41 of via email: michel.langenberg@home.nl28-09-2017
 
 
Boswandeling met natuurgids op Haanwijk
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)