Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Natuurgroep Gestel - Basiscursus Groen
 

 

Een nieuwe lente - een nieuwe Basiscursus Groen!

De Natuurgroep Gestel gaat in het voorjaar weer een Basiscursus Groen verzorgen.
Met deze cursus wil de Natuurgroep inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel en andere belangstellenden op een ontspannen manier in contact brengen met de natuur in hun eigen omgeving en hen in de gelegenheid stellen die natuur beter te leren kennen.
Twee eerdere cursussen waren snel volgeboekt.

Specialisten uit het veld nemen u mee op reis. De cursus is heel veelzijdig en informatief en biedt ruimte voor verdieping nadien. Allerlei aspecten komen aan bod. Welke bomen, struiken en planten komen in de omgeving voor? Welke vogels, insecten en zoogdieren kunnen we tegenkomen? Hoe ziet ons landschap eruit en hoe is het ontstaan? Ook de mooie landgoederen in onze woonomgeving worden bekeken.

De cursus bestaat uit 6 lesblokken. Om de week wordt op de woensdagavond een theorieavond verzorgd met op de daarop volgende zaterdagochtend een excursie. De cursus begint op woensdagavond 5 april en de laatste bijeenkomst staat gepland op zaterdag 17 juni.
De theorieavonden worden gegeven in het buitenlokaal van Brabants Landschap op Haanwijk 4A en ook enkele van de excursies starten daar.
Om aan de cursus deel te nemen is géén specifieke voorkennis of vooropleiding natuur en milieu nodig!

Wilt u deelnemen of meer informatie ontvangen? Ga naar www.natuurgroepgestel.nl of mail of bel naar Michel van de Langenberg: michel.langenberg@home.nl

Auteur Michel van de Langenberg


27-01-2017
 
 
Natuurgroep Gestel - Basiscursus Groen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)