Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Alle kleuren van de herfst
 

 

Alle kleuren van de herfst

Op woensdag 19 september 2018 organiseert de Natuurgroep Gestel een lezing over de herfst in al zijn verschijningen. De lezing wordt verzorgd door de heer Rini Kerstens. De zomer is voorbij. De dagen worden alweer korter.

Voor niet iedereen is de herfst het meest favoriete seizoen. En toch, de herfst is zo mooi en kleurrijk. Of, met de woorden van Jan Greshoff (1907-1967), de herfst is de vlammende apotheose van het jaar.
De natuur maakt af wat in lente en zomer begonnen is. Minder onstuimig misschien, minder haast en drukte. Kleurrijk en weloverwogen de arbeid voltooien. En, na al dat tumult, beginnen met opruimen.
De herfst is het seizoen waarin wordt afgerond met al een blik op de toekomst. Voorbereiden op de winter, ons seizoen met de meeste beperkingen voor planten en dieren.
De herfst is een schitterend seizoen met zacht, laag, warmgeel licht. Alle kleuren tonen zich op hun mooist, de geuren ruiken zo karakteristiek. De herfst is het seizoen van de verkleurende bladeren, de rijpende vruchten, de verspreiding van zaden en het verschijnen van paddenstoelen. In de herfst is zo veel te beleven en te genieten
De lezing vindt plaats in gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel, aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig en ook niet leden zijn van harte welkom, zij betalen een bijdrage van € 2,- p.p.

Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel 0622432941 of michel.langenberg@home.nl
08-09-2018
 
 
Alle kleuren van de herfst
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)