Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

NatuurWerkgroep zoekt vrijwilligers
 

 

Oproep: NatuurWerkgroep zoekt vrijwilligers

De NatuurWerkgroep, onderdeel van de Natuurgroep Gestel, is in de huidige vorm actief sinds 2012. Met het nieuwe seizoen voor de deur zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. Dit omdat we vooral afgelopen seizoen te maken hebben gehad met vrijwilligers die af moesten haken vanwege leeftijd en/of ziekte of gebreken.

De Natuurwerkgroep werkt in het seizoen van november tot maart in principe de tweede en vierde vrijdag van de maand, en daarbuiten op afroep. 
We werken steeds van 9:30 tot ca 12:00. Voor koffie en gereedschap wordt gezorgd. Mensen die zich aangemeld hebben krijgen steeds in de week voor de activiteit een email met de locatie en eventueel aanvullende informatie.

Voor meer informatie zie www.natuurgroepgestel.nl of met Gijs Sterks, email gijs.sterks@kpnmail.nl, tel 073 5514324 / 06 4162822521-10-2018
 
 
Oproep: NatuurWerkgroep zoekt vrijwilligers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)