Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kasteel Heeswijk
 

 

Ommetje Kasteel Heeswijk

Op zaterdag 25 augustus 2018 gaat de Natuurgroep Gestel weer op stap in het Dynamisch Beekdal.
Het project Dynamisch Beekdal is afgerond en de natuur kan daar weer haar gang gaan.
De werkgroep Ommetjes Berlicum-Middelrode heeft een nieuw ommetje uitgezet tussen Middelrode en Kasteel Heeswijk en dat ommetje gaan wij onder leiding van onze vaste gidsen Peter Janssen en Bert Subelack volgen.

Vanaf de Brugstraat wandelen we over de dijk tussen de meander Assendelft en landgoed De Rietwiel naar het Oude Molenhuis. Daar in de buurt steken we via een nieuw aangelegd bruggetje de Leijgraaf over en vervolgen we de route richting Kasteel. Vanaf het Kasteel lopen we via de Oude Molendijk en het Dungens laantje naar de in 2017 aangelegde uitkijktoren. Vanaf die toren kunnen we genieten van een mooi uitzicht over het gebied. Hierna wandelen we door het natuurgebied van de meander Assendelft terug naar ons startpunt. Ook in de zomer kan het hier en daar nog nat zijn.
Waterdichte schoenen kunnen dan van pas komen.

We fietsen er vanaf gemeenschapshuis De Huif in Sint-Michielsgestel naar toe. Voor degenen die rechtstreeks komen: de wandeling start om 9.30 uur vanaf de Moerkoal in Middelrode.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Michel van de Langenberg michel.langenberg@home.nl10-08-2018
 
 
Ommetje Kasteel Heeswijk
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)