Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Natuurgroep Gestel
 

 

Open Middag Natuurgroep Gestel

In 2018 viert de Natuurgroep Gestel haar 25-jarig jubileum. En wie jarig is trakteert! Elke maand is er een bijzondere activiteit die voor iedereen, dus ook niet-leden, toegankelijk is. Daarbij willen we u laten kennismaken met de diverse speerpunten en werkgroepen van onze vereniging.

Op zaterdag 20 januari, aanvang 13.30 uur, houdt het Educatieproject een open middag in het clubgebouw Zegenwerp (naast het kantinegebouw van hockeyclub De Dommel). Heel veel basisschoolkinderen uit de hele gemeente zijn daar de komende weken al te gast bij het project ‘Kleur om te overleven’. Maar nu zetten we voor iedereen de deuren open en kunt u zien dat ons project met volop spel- en leermateriaal voor alle leeftijden interessant is!

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen naar Angela Heetvelt, tel. 073 5519017, aheetvelt@gmail.com.

Auteur Michel van de Langenberg


11-01-2018
 
 
Open Middag Natuurgroep Gestel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)