Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Natuurwerkgroep Gestel
 

 

Presentatie  ‘Dag- en Nachtvlinders’

Op woensdag 10 oktober 2018 organiseert de Natuurgroep Gestel een presentatie over de wondere wereld van de vlinders.  De presentatie wordt gegeven door de heer Hans Vlamings.
De informatie komt tot u in de vorm van een audiovisuele presentatie.
Hans Vlamings uit Liempde heeft na vele jaren met engelengeduld een schitterende AV-serie samengesteld met als titel: “ Wie van vlinders houdt …. moet rupsen voor lief nemen”.
Hij laat ons genieten van respectievelijk: de uitwendige bouw van vlinders; de levenscyclus; de afweermechanismen; de vlinderfamilies, de bedreiging en tot slot de bescherming.
Het accent ligt op de mooiste van de 2000 soorten vlinders die in ons land voorkomen.
Zestig soorten daarvan horen tot de dagvlinders, de overige tot de nachtvlinders..

De lezing vind plaats in gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel, aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig en ook niet leden zijn van harte welkom. Zij betalen een bijdrage van € 2,- p.p. Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel 0622432941 of michel.langenberg@home.nl06-10-2018
 
 
Presentatie  ‘Dag- en Nachtvlinders’
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)