Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Seniorenwandeling Natuurwerkgroep Gestel
 

 

Seniorenwandeling Natuurwerkgroep Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL - Al een aantal jaren organiseert Natuurgroep Gestel iedere tweede woensdag van de  maand een wandeling van anderhalf uur met senioren die graag iets meer van de natuur in onze directe omgeving willen zien en te weten willen komen. Onze deskundige gidsen staan altijd klaar om onderweg de deelnemers te wijzen op bijzonderheden over planten, struiken en bomen, maar ook over vogels, insecten, paddenstoelen etc. We leggen routes af die over goed toegankelijke paden gaan.

Op woensdag 11 juli maken we een wandeling door landgoed Halse Barrier, een landschapspark met een grote waterpartij, prachtige oude bomen, een dassenburcht, dijkjes en enkele hoogteverschillen. Het landgoed grenst aan het dal van de  Essche Stroom en is genoemd naar een tolboom die in 1741 geplaatst werd over de aangelegde steenweg in het buurtschap Hal, een middeleeuws gehucht.

De start is om 10:00  uur, vanaf Barrierweg 1, 5271 VT Sint-Michielsgestel. In het kader het 25-jarig jubileum van Natuurgroep Gestel pakken we ter besluit, om 11:30 uur, even extra uit met lekkernijen bij de koffie en thee, waarbij nog een halfuurtje kan worden nagepraat over wat onderweg is gezien en opgestoken.Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, michel.langenberg@home.nl.

Auteur Michel van de Langenberg


13-06-2018
 
 
Seniorenwandeling Natuurwerkgroep Gestel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)