Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Fietstocht naar Engelenstede, Heeswijkse bossen en Aa-dal.
 

 

Fietstocht naar Engelenstede, Heeswijkse bossen en Aa-dal.

Op zaterdag 25 meiĀ  organiseert de Natuurgroep Gestel een fietsexcursie naar Engelenstede, De Hooge Heide, Heeswijkse Bossen en het Aa-dal. De deelnemers vertrekken om 9.00 uur vanaf gemeenschapshuis De Huif in Sint-Michielsgestel. Op de fiets gaat het richting Zuid-Willemsvaart. Bij de Dungense brug kunnen rond 9.15 uur fietsers uit Berlicum en omgeving aansluiten.

De excursie gaat langs het Maximakanaal en via De Wamberg bereiken we De Hooge Heide en aansluitend de Heeswijkse Bosssen. In het kader van de onlangs door de Natuurgroep gepresenteerde visie op natuur en landschap in en om Sint-Michielsgestel wordt aandacht besteed aan het versterken van een ecologische verbinding tussen Engelenstede en de Hooge Heide. Ook een groene zone naar de Wamberg en Heeswijkse Bossen zou een mooi project kunnen worden. In het Aa-dal genieten we van de nieuwe natuur die na de hermeandering is ontstaan.

Gids Peter Janssen zal de excursie begeleiden. Rond 12.30 uur zijn de fietsers weer terug in Sint-Michielsgestel. Neem voor informatie contact op met Peter Janssen via 073-6145057.

Bron Natuurgroep Gestel
Meer algemeen nieuws >>>>


 
11-05-2019
 
 
Fietstocht naar Engelenstede, Heeswijkse bossen en Aa-dal.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)