Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lezing “Natuur en Kunst”
 

 

Lezing “Natuur en Kunst”

Op dinsdag 12 februari 2019 organiseert Natuurgroep Gestel een lezing over de combinatie kunst en natuur. De lezing wordt verzorgd door de heer Thijs Caspers. We zien al zeer geruime tijd verfraaiing van particuliere tuinen en parken met behulp van kunstvoorwerpen. De laatste jaren heeft deze trend zich uitgebreid en zien we dit ook in toenemende mate in openbare en voor iedereen toegankelijk parken en landschappen.

De toevoeging van kunst aan deze parken heeft zeker een grote meerwaarde mits bij de keuze rekening wordt gehouden met de ter plaatse aanwezige natuur.
De heer Caspers zal in zijn presentatie laten zien welke mogelijkheden er zijn, welke randvoorwaarden moeten worden aangehouden en waar de combinatie al in de praktijk zichtbaar is.
De lezing vindt plaats in gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel, aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig, niet leden zijn van harte welkom. Zij betalen een bijdrage van € 2,- p.p.
Voor meer informatie: Michel van de Langenberg, tel 0622432941 of michel.langenberg@home.nlAuteur Michel van de Langenberg


 
08-02-2019
 
 
Lezing “Natuur en Kunst”
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)