Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Een weekend feest voor vrijwilligers Scouting Boxtel

Wekelijks staan zo’n zeventig vrijwilligers bij Scouting Boxtel klaar voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 18 jaar. Daarnaast zijn er nog vrijwilligers met bestuurlijke functies. Één keer per jaar wordt er speciaal voor deze vrijwilligers een weekend georganiseerd.
Dit jaar stond het weekend in het teken van een feestje bouwen. Overdag bouwden de vrijwilligers meubilair, was er een workshop over koffie, werden er hapjes gemaakt en bedachten ze optredens voor het feest. Na het avondeten was dan eindelijk het feest waar de hele dag aan gewerkt was en het bleef nog lang gezellig. Volgens Tom was het een geslaagd weekend: “Het is ook harstikke leuk om ook eens als deelnemer aan een activiteit deel te nemen”.
Vrijwilliger zijn bij Scouting Boxtel is meer dan alleen leidinggeven aan een groep of de invulling van een ondersteunende functie. Het draait ook om uitdaging en plezier. Scouting Boxtel is nog op zoek naar vrijwilligers voor de meisjeswelpen, een voorzitter en algemeen bestuurslid. Wil jij volgend jaar ook mee op dit ontzettend gave weekend? Wordt dan vrijwilliger bij Scouting Boxtel! Voor meer informatie mail naar leidingworden@scoutingboxtel.nl voor bestuursfuncties kun je mailen naar secretaris@scoutingboxtel.nl.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 

Auteur Carin Silvertand
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


13-05-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)