Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kerstkaartenactie Scouting Boxtel
 

 

Eerste kerstkaartenactie Scouting Boxtel groot succes

Afgelopen week zijn de scouts van Scouting Boxtel druk in de weer geweest met het bezorgen van kerstkaarten. In totaal hebben de Scouts ongeveer 1.800 kaarten bezorgd en hiermee een mooi bedrag opgehaald voor Scouting Boxtel. Ook Scouting Boxtel zal komende jaren te maken krijgen met de bezuinigingen van de gemeente. Om op deze bezuinigingen in te spelen hebben de scouts dit jaar een actie opgezet om kerstkaarten te bezorgen.

Alle scouts hebben meegeholpen met het bezorgen van de kerstkaarten zodat alle kaarten op tijd bezorgd zijn. In totaal hebben de scouts ongeveer 1.800 kerstkaarten bezorgd. De eerste kerstkaartenactie is daarmee een succes. Graag willen wij via deze weg iedereen bedanken voor het inleveren van de kerstkaarten en wensen wij iedereen fijne feestdagen.
Door de vele enthousiaste reacties en grote hoeveelheid kaarten zal Scouting Boxtel ook volgend jaar weer uw kerstkaarten bezorgen.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Carin Silvertand
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


23-12-2014
 
 
Kerstkaartenactie Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)