Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel betrokken bij dodenherdenking op 4 mei

Scouting Boxtel is ook dit jaar weer betrokken bij de dodenherdenking op 4 mei. In Boxtel zal deze herdenking plaatsvinden bij het Indiƫ monument en de Heilig Hart Kerk. De scouts zullen hierbij aanwezig zijn en de gemeente ondersteunen door het staan van een erehaag, dragen van bloemstukken en hijsen van de vlag na de twee minuten stilte.

Op veel plaatsen in Nederland zijn scouts betrokken bij de dodenherdenking op 4 mei. Zij spelen hierbij al jaren een ceremoniƫle rol. Deze rol past goed in de spelvisie van Scouting Nederland. Scouts voelen zich betrokken bij de maatschappij en leveren hun bijdrage aan de samenleving, onder andere door middel van het helpen bij maatschappelijke activiteiten. Zo ontwikkelen de scouts zich tot zelfstandige volwassenen. Scouting Boxtel ondersteunt daarom ook dit jaar de dodenherdenking in Boxtel.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is de Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom Lamoen
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


01-04-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)