Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouts bezorgen dit jaar uw kerstkaarten!

Dit jaar zullen de scouts en vrijwilligers van Scouting Boxtel uw kerstkaarten tegen een aantrekkelijk tarief bezorgen in Boxtel en omgeving. Van 6 tot en met 10 december kunnen de kaarten ingeleverd worden bij de Blokhut van Scouting Boxtel. De scouts zorgen ervoor dat de kaarten tussen 13 en 22 december bezorgd worden. Ook Scouting Boxtel zal komende jaren te maken krijgen met de bezuinigingen van de gemeente. Om op deze bezuinigingen in te spelen zullen alle 250 scouts, en ruim 80 vrijwilligers uw kerstkaarten gaan bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. De opbrengst zal worden besteed aan spel- en kampeermaterialen en programma’s van de groep. Wanneer u uw kerstkaarten door de scouts van Scouting Boxtel laat bezorgen steunt u niet alleen Scouting Boxtel maar bespaart u ook op de bezorgkosten. De scouts zullen uw kaarten voor € 0,25 per kaart bezorgen. Kerstkaarten kunnen van 6 tot en met 10 december, voorzien van volledig adres, ingeleverd worden bij Scouting Boxtel, Molenwijkseweg 5b. Voor meer informatie en inlevertijden kunt u kijken op www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten. De scouts zullen de kaarten sorteren en bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd van 13 tot 22 december en zijn dus voor de kerst op plaats van bestemming.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Carin Silvertand
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


17-11-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)