Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Afscheid Scouting Boxtel voorzitter
 

 

Voorzitter Scouting Boxtel neemt afscheid

Peter van de Ven, voorzitter van Scouting Boxtel, is een andere uitdaging aangegaan die helaas niet te combineren valt met het voorzitterschap van de groep. De groep bedankt Peter voor zijn inzet.
Twee jaar geleden is Peter gestart als voorzitter, na zijn reactie op een advertentie in de krant is hij met grote meerderheid verkozen. Tijdens zijn voorzitterschap heeft hij o.a. de open dag met zes andere verenigingen aangejaagd en haalde hij de banden met de lokale politiek aan.
Zijn afscheid laat de groep niet ongemerkt voorbij gaan. Afgelopen woensdag was Peter uitgenodigd bij Scouting Boxtel, in aanwezigheid van veel van de jeugdleden, om afscheid te nemen. Janneke van het bestuur sprak een kort dankwoord en overhandigde Peter een cadeau om hem te bedanken voor zijn inzet in de afgelopen twee jaren.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby

 

Auteur Carin Silvertand
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


22-05-2014
 
 
Afscheid Scouting Boxtel voorzitter
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)