Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel benoemt nieuwe voorzitter en algemeen bestuurslid

Tijdens de groepsraad van 28 november heeft Scouting Boxtel 2 nieuwe bestuursleden benoemd en verwelkomd. Vanaf 28 november zal Mario de Keijzer actief zijn als voorzitter en Astrid van Overbeek als algemeen bestuurslid. Met de komst van deze 2 nieuwe leden heeft Scouting Boxtel weer een voltallig bestuur.

Mario de Keijzer heeft het afgelopen half jaar al een kijkje genomen in de keuken van Scouting Boxtel. Tijdens de groepsraad  vertelde hij zeer enthousiast en verrast te zijn door de hoeveelheid enthousiaste vrijwilligers en mensen die zich belangeloos inzetten voor een ander.
Mario lichtte toe waarom hij voorzitter wilde worden bij Scouting Boxtel: “Scouting is een maatschappelijk verantwoorde organisatie welke in mijn ogen een wezenlijke bijdrage levert aan onze maatschappij. Mensen laten groeien (zowel leden als vrijwilligers). Ik geloof in het feit dat je als persoon zelf rijker wordt als je een wezenlijke bijdrage kunt leveren aan onze maatschappij. Dat je jongeren met elkaar in contact kunt laten komen en ervaringen laat delen waardoor ze zelf kunnen groeien.”
Astrid van Overbeek is al ruim 20 jaar actief voor Scouting Boxtel, als staflid, teamleidster en penningmeester van de welpen had ze afgelopen zomer besloten dat het tijd was om dit stokje over te dragen. Ze wilde graag actief blijven voor de vereniging en heeft besloten om dit door middel van een bestuursfunctie in te kleden.

Door de komst van deze nieuwe bestuursleden heeft Scouting Boxtel weer een voltallig bestuur en kan de vereniging zich de komende jaren goed inzetten op de toekomstbestendigheid van Scouting en de verdere ontwikkelingen binnen de vereniging.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Foto van links naar rechts: Mario, Olga, Janneke, Annemarie en Astrid

Auteur Carin Silvertand
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


29-11-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)