Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel op de herfstfair

Scouting Boxtel is ook dit jaar aanwezig op de Herfstfair. De Herfstfair wordt op 5 oktober georganiseerd op de Markt in Boxtel door Boxtel Vooruit. Tussen alle leuke stands op de Herstfair mag een lekker warm vuurtje niet ontbreken. Scouting Boxtel zal op de Herfstfair een kampvuur maken waar kinderen marshmellows kunnen bakken. Ondertussen kunnen ouders zich bij de stand laten informeren over de activiteiten van Scouting Boxtel. Bij een aantal leeftijdsgroepen is nog plaats voor nieuwe leden. Nu de scholen en het Scoutingseizoen weer net van start zijn gegaan is een mooi moment om in te stromen. Er is in ieder geval nog ruimte bij jongens van 7 t/m 11 jaar, meisjes van 7 t/m 11 jaar en jongens van 11 t/m 15 jaar. Daarnaast zijn de meisjes van 7 t/m 11 jaar op zoek naar vrijwilligers, die met de rest van het team, wekelijks de groep wil leiden, programma’s wil voorbereiden en mee op zomerkamp wil.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom van Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>
 


05-10-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)