Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Scouting Boxtel vernieuwd kampvuurkuil

Kampvuur en Scouting zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. De kampvuurkuil van Scouting Boxtel was verouderd. Afgelopen weken is de kampvuurkuil door een grote groep vrijwilligers vernieuwd.
De kampvuurkuil bij de blokhut van Scouting Boxtel ligt er al net zo lang als het gebouw er staat, inmiddels al 19 jaar. Door al het gebruik in de afgelopen jaren was de kampvuurkuil toe aan een opknapbeurt. De complete kuil is volledig opnieuw bestraat, de trap is vernieuwd en veiliger gemaakt en er zijn extra planten rondom de kampvuurkuil gepland. Daarnaast is de kampvuurkuil voorzien van een grote metalen stookschaal. In het voorjaar wordt er verlichting geplaatst in de kampvuurkuil.

De vernieuwing van de kampvuurkuil was veel werk en zonder hulp van sponsoren en vrijwilligers niet mogelijk geweest. Scouting Boxtel is dankbaar voor alle steun die de groep heeft ontvangen uit de omgeving ontvangen:

  • Mark van der Aa heeft bestratingswerkzaamheden uitgevoerd, samen met zoon Bram.
  • Reijnders bestratingsmaterialen heeft gratis nieuwe stoepbandjes geleverd.
  • MAN Nederland heeft diverse transportmiddelen geleverd om materialen op de juiste plek te krijgen.
  • Boomkwekerij Boxtel heeft planten, stookhout en stoeptegels beschikbaar gesteld.
  • Rabobank Dommel en Aa heeft een aantal vrijwilligers geleverd die hebben meegeholpen.
  • Harold de Bie Siersteencreaties heeft bijgedragen aan de straatstenen.
  • Installatietechniek Voermans Boxtel  heeft diverse middelen uitgeleend, waaronder een aanhangwagen en gereedschap.
  • Mario de Keijzer heeft straatstenen geschonken.

De werkzaamheden aan de kampvuurkuil waren net op tijd af voor het jaarlijkse JOTARI weekend. Tijdens het weekend is de vernieuwde kampvuurkuil met de hele groep in gebruik genomen. De komende jaren zullen weer veel scouts op een verantwoorde manier leren omgaan met vuur.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Carin Silvertand
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


27-10-2014
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)