Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Koninklijke Onderscheiding
 

 

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Van den Biggelaar-Lammers

Zaterdag 17 oktober ontving mevrouw Ine van den Biggelaar-Lammers, inwoner van de gemeente Boxtel, een Koninklijke Onderscheiding. Wethouder Peter van de Wiel reikt de onderscheiding uit.
Bij Koninklijk Besluit van 10 september 2015 is mevrouw Van den Biggelaar benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Decoranda (64), voorheen werkzaam bij zorginstelling De Binkhorst te Rosmalen, ontplooit de volgende vrijwillige activiteiten ten behoeve van Scouting Boxtel:

1992 – heden staflid en teamleider van Scout Angels, een groep scouts met een beperking
1995 – heden voorzitter van het TeamleidersOverleg en actief lid van het
SpeltakOverleg
1996 – heden lid van de beheercommissie. Decoranda is actief betrokken bij het wekelijks schoonmaken van het clubgebouw. Verder verricht zij (kleine) onderhoudswerkzaamheden in en rond het gebouw
2004 – heden medeorganisator van het JOTARI-weekend. Dit is een
jaarlijks activiteitenweekend voor alle leden van Scouting Boxtel. Decoranda verzorgt de financiële administratie en is ver-antwoordelijk voor de inkoop van etenswaren en frisdranken. Ook stuurt zij de keukenploeg aan
2007 – heden verhuurcoördinator. Decoranda is aanspreekpunt voor de
huurders van het clubgebouw en voert de administratie en de financiële afwikkeling.

Daarnaast was decoranda actief binnen het jeugdwerk in Den Bosch en was zij betrokken bij de lokale omroep. Ook maakte zij carnavalskleding voor mensen met een beperking.
Mevrouw Van den Biggelaar is iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd.

Gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van haar activiteiten wordt zij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Gelet op de relatie met en het zwaartepunt van zijn bijzondere verdiensten past de voorgestelde datum, 17 oktober 2015, ter gelegenheid van het twintigjarig jubileum van de Scout Angels en het JOTARI-weekendkamp bij de uitreiking.

Bron Tom van Lamoen
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>



Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)