Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Ook dit jaar bezorgen scouts uw kerstkaarten

Ook dit jaar zullen de scouts en vrijwilligers van Scouting Boxtel uw kerstkaarten tegen een aantrekkelijk tarief bezorgen in Boxtel en omgeving. Van 7 tot en met 12 december kunnen de kaarten ingeleverd worden bij de Blokhut van Scouting Boxtel. De scouts zorgen ervoor dat de kaarten tussen 14 en 23 december bezorgd worden.

Vorig jaar is Scouting Boxtel gestart met het bezorgen van kerstkaarten. De actie werd positief ontvangen en was succesvol verlopen. Dit jaar herhaalt Scouting Boxtel de actie en hoopt bij nog meer mensen een leuk kaartje te mogen bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. De opbrengst zal worden besteed aan spel- en kampeermaterialen en programma’s van de groep.

Wanneer u uw kerstkaarten door de scouts van Scouting Boxtel laat bezorgen steunt u niet alleen Scouting Boxtel maar bespaart u ook op de bezorgkosten. De scouts zullen uw kaarten voor € 0,25 per kaart bezorgen.
Kerstkaarten kunnen van 7 tot en met 12 december, voorzien van volledig adres, ingeleverd worden bij Scouting Boxtel, Molenwijkseweg 5b. Daarnaast is het mogelijk om kerstkaarten in te leveren bij bloemisterij Jasmijn en op de kerstmarkt die wordt georganiseerd op Selissen op zaterdag 12 december. Voor meer informatie en inlevertijden kunt u kijken op www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten. De scouts zullen de kaarten sorteren en bezorgen. De kerstkaarten worden bezorgd tussen 15 tot 22 december en zijn dus voor de kerst op plaats van bestemming.
Scouting Boxtel

Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Tom Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


28-11-2015
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)