Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel gaat op zomerkamp
 

 

Scouting Boxtel gaat op zomerkamp

De scouts van Scouting Boxtel beleven in hun vakantie met het hoogtepunt van het jaar: het jaarlijkse zomerkamp. Verspreid over het land vinden er deze zomer meer dan 5.000 Scoutingzomerkampen plaats en de kampen van Scouting Boxtel maken hier ook deel van uit.

Tijdens deze kampen brengen scouts van jong tot oud alles wat ze het hele jaar spelenderwijs geleerd hebben in de praktijk. Zo krijgen de scouts de kans zich persoonlijk te ontwikkelen. De (internationale) kampen worden georganiseerd door honderden enthousiaste vrijwilligers en soms zelfs door de scouts zelf.

Gave activiteiten
In de wekelijkse opkomsten doen scouts allerlei vaardigheden op die ze tijdens het zomerkamp goed kunnen gebruiken. Ze zetten hun eigen tent op, koken zelf en leren ze verantwoord een vuurtje stoken. Het zomerkamp is dan ook dé test van het jaar voor de scouts van Scouting Boxtel. Ze zijn deze week zonder ouders op pad en zijn op elkaar aangewezen. Het komt dus ook aan op hun sociale vaardigheden. Daarnaast doen ze uitdagende activiteiten, zoals tochten lopen, kanoën, klimmen of een nachtspel. Al met al leren scouts dus enorm veel van dit zomerkamp!

Vriendschap bij het kampvuur
De scouts van Scouting Boxtel gaan dit jaar o.a. naar Mook, Overasselt, Drunen en de Belgische Ardennen. Voor veel van deze kinderen en jongeren zijn deze (internationale) kampen een bijzondere ervaring en zij maken hier dan ook de beste vrienden. ’s Avonds bij het kampvuur worden immers de beste vriendschappen gesloten!

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby

Auteur Tom Lamoen
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


07-07-2015
 
 
Scouting Boxtel gaat op zomerkamp
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)