Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouting Boxtel
 

 

Hells Kitchen Scouting Edition groot succes

Op zaterdag 23 januari werd de blokhut van Scouting Boxtel door de vrijdagverkenners omgebouwd tot een waar restaurant. In dit restaurant kwamen 67 gasten, met name familieleden van de verkenners, van een geweldige avond genieten. De verkenners zorgden de hele avond voor de gasten door te helpen in de keuken, bediening, afwas, entertainment en achter de bar. De voorbereidingen voor het restaurant waren vrijdag al van start gegaan, zodat zaterdag als soepel zou verlopen. De verkenners (jongens van 11 tot 15 jaar) hebben alles zelf geregeld, de eetzaal ingericht, de menu’s gemaakt en gekookt.
De gasten werden buiten ontvangen

Buiten zijn de gasten warm ontvangen met twee vuren en met glühwein of warme chocomel. Vanaf daar werden ze naar de tafels begeleid. Het restaurant werd geopend door drie sterren, Geer, Goor en Gaar. Ook tussen de gangen door werd er gezorgd voor entertainment. Het restaurant was een daverend succes. Met deze actie hebben de verkenners ruim € 700 opgehaald voor hun zomerkamp.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

 

Auteur Tom Lamoen
Meer scouting Boxtel nieuws >>>>


01-02-2016
 
 
Scouting Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)